Yritys

Pesu Oy on vuonna 1930 perustettu pesula-alan perheyritys. Vuosien saatossa pesulamme on tullut tunnetuksi tasokkaasta pesujäljestään ja yksilöllisestä palvelustaan. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet sekä monet korkean profiilin yritykset ja julkissektorin toimijat. Olemme erikoistuneet käsityövaltaiseen pesupalveluun. Käytössämme ovat nykyaikaiset, korkeat laatuvaatimukset täyttävät työtilat sekä koneet. Oma laadunhallinta sekä tuotannonohjaus varmistavat tasaisen pesutuloksen sekä varmat toimitukset. Käyttämämme menetelmät ovat ympäristöystävällisiä sekä energiaa säästäviä.

Omistajamme vaihtui yrityskaupassa loppuvuodesta 2020. Uuden omistajan, Ovesan Oy:n myötä yrityksemme kehittyy ja kasvaa entisestään. Ovesan Oy:n takaa löytyy suurelle osalle suomalaisia televisiostakin tuttu näyttelijä ja yrittäjä Mikko Leppilampi sekä sarjayrittäjä Matti Roto ja pesula-alan konkari Jori Rusanen. Operatiivisesta toiminnastamme on 1.1.2021 alkaen vastannut Hanna Aaltonen. Hänellä on yli 25 vuoden vahva kokemus ja ammattitaito pesula-alalta.

Pesulamme ammattitaitoisista työntekijöistä osa on ollut palveluksessamme yli 20 vuoden ajan. Heitä voidaan pitää hyvinkin pesula-alan rautaisina ammattilaisina. Tällä hetkellä Pesu Oy:n palveluksessa on lähes 20 pesula-alan ammattilaista.

Meidät löydät Vartiokylän kaupunginosasta Itäväylän varrelta. Hyödynnä kätevään noutopalveluamme, jolloin noudamme likaisen pyykkisi kotoa sovittuun aikaan ja palautamme puhtaan pyykin niin ikään sovittuun aikaan suoraan kotiisi. Helppoa ja kätevää!

Tervetuloa meille palveltavaksi!