Tilaa noutopalvelu

Noutopalvelumme on väliaikaisesti pois käytöstä.

Pyrimme saamaan palvelun toimintaan jälleen mahdollisimman pian.

Miten palvelumme toimii?

Kotinoudon tilauksen pääset tekemään vaivattomasti sivun yläosan lomakkeen kautta. Tilaamiseen lomakkeella tarvitset sähköpostiosoitteen. Mikäli sähköpostia ei ole käytettävissä, voit tilata noudon palvelunumerostamme.

Noudot ja palautukset ovat aina tiistaisin ja torstaisin klo 17-20 välisenä aikana. Tilaus on tehtävä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Tehdystä tilauksesta saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Toimitusaika pyykillesi  ja matoillesi on 1 viikko. Tilaa palautus vähintään viikon päähän noudosta. Voit myös tilata palautuksen myöhemmäksi ajankohdaksi.

Huomaathan että mikäli nouto/palautuspäivä osuu arkipyhäpäivään, kuljetus toimittaa pyykit seuraavan viikon toimituspäivänä.

Kuljetuksen ajaksi tuotteet tulee pakata muoviin/säkkiin, matot voi kääriä rullalle. Mukaan tulee myös liittää oma nimi ja puhelinnumero.

Pesulahinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Tuotteiden maksu

Laskutamme pesutilaukset kaksi kertaa kuussa. Lähetämme laskun postitse. Maksuehtomme on 10 päivää netto ja viivästyskorkomme on korkolain mukainen.

Asiantuntevalta henkilöstöltämme saat lisätietoja ja he auttavat kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Heidät tavoitat sähköpostitse asiakaspalvelu@pesuoy.fi tai puhelimitse 0201 280700.