Tilaa noutopalvelu

Hyödynnä noutopalvelumme ja anna meidän hoitaa pyykkisi kuljetus pesulaan ja takaisin kotiisi. Noutopalvelu toimii Helsingissä ja Vantaalla. Tilaa nouto alla olevan lomakkeen kautta. Voit tarvittaessa myös soittaa asiakaspalveluumme.

Voit kerralla pesettää haluamasi määrän vaatteita, kodintekstiileitä ja mattoja. Kuljetusmaksu on 19€ (sisältää pyykin noudon ja palautuksen).

Pyykin nouto- ja palautusajat:

Tiistaisin klo 16-19: Itä-Helsinki; Vartiokylä, Myllypuro, Mellunkylä, Vuosaari, Kulosaari, Herttoniemi, Laajasalo, Vantaa; Rajakylä ja Länsimäki.

Torstaisin klo 16-19: muu Helsinki; keskusta, Munkkiniemi, Pitäjänmäki, Haaga, Kannelmäki, Itä-Pakila, Malmi, Pukinmäki ja Pohjois-Helsinki.

Tilaan kotinoudon ja -palautuksen. Toimitusaika 1 viikko, matoille 2 viikkoa.

Tilaamalla Noutopalvelun hyväksyn samalla toimitusehdot sekä tietojeni lisäämisen Pesu Oy:n asiakasrekisteriin.

Miten palvelumme toimii?

Kotinoudon tilauksen pääset tekemään vaivattomasti sivun yläosan lomakkeen kautta. Tilaamiseen lomakkeella tarvitset sähköpostiosoitteen. Mikäli sähköpostia ei ole käytettävissä, voit tilata noudon palvelunumerostamme.

Noudot ja palautukset ovat aina tiistaisin klo 16-19 ja torstaisin klo 16-19 välisenä aikana. Kunakin päivää ajettavat alueet löytyvät lomakkeen yläpuolelta. Tilaus on tehtävä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Tehdystä tilauksesta saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Toimitusaika pyykillesi on 1 viikko. Matoille toimitusaika on 2 viikkoa. Tilaa palautus liinavaatteille ja muulle pyykille vähintään viikon päähän noudosta sekä matoille kahden viikon päähän noudosta. Voit myös tilata palautuksen myöhemmäksi ajankohdaksi.

Huomaathan että mikäli nouto/palautuspäivä osuu arkipyhäpäivään, kuljetus toimittaa pyykit seuraavan viikon toimituspäivänä.

Kuljetuksen ajaksi tuotteet tulee pakata muoviin/säkkiin, matot voi kääriä rullalle. Mukaan tulee myös liittää oma nimi ja puhelinnumero.

Pesulahinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Tuotteiden maksu

Laskutamme pesutilaukset kaksi kertaa kuussa. Lähetämme laskun postitse. Maksuehtomme on 10 päivää netto ja viivästyskorkomme on korkolain mukainen.

Asiantuntevalta henkilöstöltämme saat lisätietoja ja he auttavat kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Heidät tavoitat sähköpostitse asiakaspalvelu@pesuoy.fi tai puhelimitse 0201 280700.