Tilaa noutopalvelu

TILAA NYT MAKSUTON NOUTOPALVELU HUHTIKUUN AJAN!

Hyödynnä noutopalvelumme ja anna meidän hoitaa pyykkisi kuljetus pesulaan ja takaisin kotiisi. Noutopalvelu toimii Helsingissä ja Vantaalla. Tilaa nouto lomakkeen kautta. Voit tarvittaessa myös soittaa asiakaspalveluumme.

Voit kerralla pesettää haluamasi määrän vaatteita, kodintekstiileitä ja mattoja. Kuljetusmaksu on 19€ (sisältää pyykin noudon ja palautuksen). Nyt huhtikuun 2021 ajan maksuton.

Pyykin nouto- ja palautusajat:

Tiistaisin klo 14-19 (huhtikuun ajan): Itä-Helsinki; Vartiokylä, Myllypuro, Mellunkylä, Vuosaari, Kulosaari, Herttoniemi, Laajasalo, Vantaa; Rajakylä ja Länsimäki.

Keskiviikkoisin klo 14-19 (huhtikuun ajan): Espoo

Torstaisin klo 14-19 (huhtikuun ajan): muu Helsinki; keskusta, Munkkiniemi, Pitäjänmäki, Haaga, Kannelmäki, Itä-Pakila, Malmi, Pukinmäki ja Pohjois-Helsinki.

Tilaan kotinoudon ja -palautuksen. Toimitusaika 1 viikko, matoille 2 viikkoa.

Tilaamalla Noutopalvelun hyväksyt samalla Pesu Oy:n toimitusehdot

Lue tästä toimitusehtomme.

Miten palvelumme toimii?

Kotinoudon tilauksen pääset tekemään vaivattomasti sivun yläosan lomakkeen kautta. Tilaamiseen lomakkeella tarvitset sähköpostiosoitteen. Mikäli sähköpostia ei ole käytettävissä, voit tilata noudon palvelunumerostamme.

Noudot ja palautukset ovat aina tiistaisin klo 16-19 ja torstaisin klo 16-19 välisenä aikana. Kunakin päivää ajettavat alueet löytyvät lomakkeen yläpuolelta. Tilaus on tehtävä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Tehdystä tilauksesta saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Muistutusviesti tulevasta noudosta/palautuksesta saapuu sinulle tekstiviestitse aina edellisenä päivänä. Tämän lisäksi saat viestin siitä, kun kuljettajamme lähtee ajamaan edellisestä osoitteesta luoksesi.

Toimitusaika pyykillesi on 1 viikko. Matoille toimitusaika on 2 viikkoa. Tilaa palautus liinavaatteille ja muulle pyykille vähintään viikon päähän noudosta sekä matoille kahden viikon päähän noudosta. Voit myös tilata palautuksen myöhemmäksi ajankohdaksi.

Huomaathan että mikäli nouto/palautuspäivä osuu arkipyhäpäivään, kuljetus toimittaa pyykit seuraavan viikon toimituspäivänä.

Kuljetuksen ajaksi tuotteet tulee pakata muoviin. Mukaan tulee myös liittää oma nimi ja puhelinnumero.

Pesulahinnastoomme pääset tutustumaan tästä.

Tuotteiden maksu

Laskutamme pesutilaukset kaksi kertaa kuussa. Lähetämme laskun postitse. Maksuehtomme on 14 päivää netto ja viivästyskorkomme on korkolain mukainen.

Asiantuntevalta henkilöstöltämme saat lisätietoja ja he auttavat kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Heidät tavoitat sähköpostitse asiakaspalvelu@pesuoy.fi tai puhelimitse 0201 280700.